Mercurs in zicht!

Klaar voor de Mercurs?

De zenuwen slaan toe bij de genomineerden: winnen we een felbegeerde Mercur? En wat trekken we aan?

Het enige dat je moet doen voor hét vakfeest van het jaar: steek je in black tie, en loop 15 december vanaf 19 uur over de rode loper van het DeLaMar Theater. De rest van de lange avond leggen we je in de watten. We verwelkomen je met het aperitief en in de feestelijke foyers wordt een walking dinner geserveerd, dus geen gedoe met restaurants vooraf.

In de grootste en mooiste zaal van het DeLaMar Theater, in het rode pluche, vindt daarna de uitreiking plaats, dat wordt een feest op zich met presentator Frank Lammers en diverse gasten. Daarna barst het feest los, met drinks & snacks lekker bijpraten of helemaal losgaan bij DJ Phalerieau in de Rode Foyer tot 01:00 uur.

Voor de diehards gaat het feest door tot in de kleine uurtjes, bij de after-afterparty bij Café Lux schuin tegenover het DeLaMar. Daar is ruimte voor de Mercurs gereserveerd. Voor de laatste liefhebbers van dit feest-inclusief-écht-alles (tot 01:00 uur in DeLaMar), zijn er nog enkele kaarten (MMA-leden en freelancers €98,-, niet-MMA-leden €150 ex BTW).

Nu kaarten bestellen

Deel dit artikel