Black Tie

Mis ’t niet: Mercurs 15 december

Ben je erbij, 15 december in het DeLaMar Theater, als de Mercurs worden uitgereikt?

Een mooie gelegenheid om bij te praten met vrienden, collega’s en zakenrelaties tijdens het walking dinner. Comfortabel vanaf het pluche de uitreiking met presentator Frank Lammers volgen en de winnaars toejuichen of misschien neem je zelf een Mercur in ontvangst. Als alle elf Mercurs in handen van de gelukkige winnaars zijn, kan het feest losbarsten. Natuurlijk wil je bij hét vakfeest van het jaar zijn. Bestel nu je kaarten, want vol is in het theater écht vol.

Uitpakken in black tie
Haal alles uit de kast of duik nog even de stad in voor een party outfit, want dresscode Black Tie is op veler verzoek terug van weggeweest! Glitter, glamour of beautiful in black: kom stralen op de rode loper en in de feestelijke foyers.

Hele avond plezier met één kaartje
Om 19 uur gaan de deuren open en starten we met de ontvangst en het walking dinner, in de grootste zaal van het DeLaMar vindt het uitreikings-programma met diverse surprises plaats en daarna barst de afterparty los. Met een geweldige act belooft dat een gaaf feest te worden. Walking dinner, show, afterparty met snacks en free drinks: de prijs van het kaartje is all inclusive! Voor leden van het MMA én voor freelancers geldt het gereduceerde tarief (€98,-), voor niet-leden van het MMA €150,- per kaart (excl BTW).

Bestel kaarten

Deel dit artikel